RAVIJUHEND. Epilepsia käsitlusjuhend - Õun, Andre; Nurmiste, Andres; Beilmann, Anneli; Mägi, Matt; Haldre, Sulev; Talvik, Tiina; Sander, Valentin (Eesti Arst, 2003)
Käsitlusjuhend toetub nõuete esitamisel teadus- kirjanduses esitatud üldistele ravisoovitustele ja uurimismeetoditele ning vastavatele standarditele. Käsitlusjuhend on koostatud selleks, et tagada tõenduspõhisele meditsiinile ja heale kliinilisele tavale vastav epilepsiahaigete uurimine ja ravi Eestis. Käsitlusjuhend ei ole kõikehõlmav epilepsia käsiraamat ja selle eesmärk ei ole detailselt käsitleda epilepsia erinevaid valdkondi.