RAVIJUHEND. Allergilise riniidi käsitlusjuhend (Eesti Arst, 2003)
Allergilise riniidi käsitlusjuhendi on heaks kiitnud Eesti Immunoloogide ja Allergoloogide Seltsi juhatus 16. detsembril 2002. a ja Eesti Kopsuarstide Seltsi juhatus 16. jaanuaril 2003. a.