AS Medisoft 10aastane - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Eesti üks suurem meditsiini- ja sotsiaalkindlustustarkvara tootev firma – AS Medisoft – asutati 1992. aastal. Firma on omaaegse tervishoiuministeeriumi arvutuskeskuse järeltulija.