Aktuaalne intervjuu. Eesti tervishoid – kas tume tulevik? (Eesti Arst, 2004)
Toimetuse küsimustele vastas Toomas Vilosius. Kolleeg T. Vilosius on viimase kümnendi vältel kuulunud Eesti tervishoiupoliitika kujundajate hulka oma ametkoha tõttu. Alates jaanuarist kuni septembrini 1994. a oli ta Sotsiaalministeeriumi kantsler, 1994. a septembrist kuni 1995. a aprillini ja detsembris 1996 sotsiaalminister ning pärast seda kuni aprillini 2003 Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees. Praegu töötab T. Vilosius PERHi juhatuse liikmena. Eesti Arst 2004; 83(11): 786-787