Tervishoiu rahastamise ja tervishoiupoliitika suunad - Mand, Külvar (Eesti Arst, 2004)
Riigi üks tähtsamaid prioriteete on tagada oma kodanike tervishoid. Samas on tervishoid riigi tegevuse selline valdkond, mida sageli ei märgata, kui see toimib, aga keegi ei taha omal nahal tunda, kui see ei toimi. Eesti Arst 2004; 83(10): 692-696