Frontaalepilepsia käitumuslik fenotüüp lastel - Napa, Aita; Beilmann, Anneli; Essenson, Ene; Liivamägi, Jüri; Männamaa, Mairi; Talvik, Tiina (Eesti Arst, 2004)
Frontaalepilepsiat on fokaalsetest epilepsiatest ~20–30%, järgnedes esinemissageduselt temporaalepi-lepsiale. Mitmed uuringud on näidanud seost frontaalsagara kahjustuse ja käitumishäirete vahel, kuid frontaalepilepsiaga laste psühhopatoloogia kohta on kirjanduses andmeid vähe.