Arstkonna ühtsuse võimalikkusest Eesti Vabariigis - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2004)
Maikuu viimasel nädalavahetusel peeti Manilaiul Riida talus mõttetalguid Eesti Perearstide Seltsi (EPS) ja Eesti Arstide Liidu (EAL) ühistegevuse kavandamiseks. EPS ja EAL juhatuse koosolekul jaanuaris Tallinnas leiti, et ühist tegutsemist nõudvaid valdkondi on piisavalt, aega arutlemiseks alati vähe. Siis lepiti kokku korraldada kevadel mõnes pisut vähem tsiviliseeritud kohas põhjalikum ajurünnak.