Kas epilepsia ravis on arenguruumi? - Õun, Andre; Haldre, Sulev (Eesti Arst, 2004)
Epilepsia on üks sagedasemaid kroonilisi närvihaigusi, mis tihti põhjustab väljendunud stigmatisatsiooni. Epilepsia ravi tõhustamiseks tuleb kasutada vana ja uue põlvkonna ravimeid vastavalt epilepsia käsitlusjuhendile. Eesti Arst 2004; 83 (1): 54-55