Vajalik sõnaraamat arstidele - Rein, Kaarina (Eesti Arst, 2005)
Eelmise aasta sügisel ilmus raamatupoodidesse äärmiselt vajalik ja kauaoodatud meditsiinilise ladina keele sõnastik: A. Hervonen, W. Nienstedt. Ladina-eesti, eesti-ladina meditsiinisõnastik. Kirjastus Avita, 2004, 358 lk. Tõlkinud ja täiendanud Georg Loogna. Eesti Arst 2005; 84 (10): 751–753