Vana anatoomikum 200 aastat - Asser, Toomas (Eesti Arst, 2005)
Tartu linna ja ülikooli, kuid eelkõige arstiteaduskonna olulisemaid ajaloolisi sümboleid – vana anatoomikum – tähistab tänavu sügisel 200. aastapäeva. Kuigi auväärses hoones pole juba viimased kuus aastat anatoomiat, histoloogiat, farmakoloogiat, topograafilist anatoo miat ega kohtumeditsiini enam õpetatud, on sellel majal jätkuvalt oma oluline roll ka tänapäeval. Eesti Arst 2005; 84 (9): 598–599