Anatoomia ja vana anatoomikum Meenutusi lähiminevikust - Pärnsalu, Liina (Eesti Arst, 2005)
Tavaliselt teame kateedris töötanud inimestest nende ametlike elulugude järgi, kuid vaevalt teame põhjusi, mis neid on sinna toonud, tööga seotud emotsioone või naljakaid juhtumusi teame ka vähe. Kui rääkida inimestest anatoomia kateedris, siis meenub esmajoones maailmakuulus prof August Rauber ja seda õigustatult, kui aga rääkida lähiminevikust, siis on kõigile teada tuntud nimed Ela ja Arne Lepp, Kalev Ulp. Järgnevalt nende meenutused seoses anatoomia ja vana anatoomikumiga.