Eesti arstide “kõrged” palgad - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Selle aasta juunikuus avaldas Sotsiaalministeerium tervishoiutöötajate palga analüüsi tulemused. Esmapilgul võib selle üle vaid rõõmu tunda – arstide keskmine tunnitasu Eestis on 103 kr ja kuupalk 17 342 kr. Kahjuks vaid esmapilgul. Ministeerium analüüsis 49 haiglalt saadud töötajate palgaandmeid 2005. a märtsikuus makstud tasude alusel. Kokku esitati andmed 3374 arsti, 6371 õendustöötaja ja 3816 hooldaja kohta.