Puukentsefaliit kuldsetes eluaastates inimestel - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Rahvusvahelise teadusliku puukentsefaliidi töörühma (ISW TBE) koosolekul Viinis 2005. a jaanuaris esitati 14 Euroopa riigi andmed puukentsefaliidi esinemissageduse ja kliinilise kulu kohta. Peamine tähelepanu oli pööratud üle 50aastaste inimeste haigestumisele sellesse haigusesse. Eesti Arst 2005; 84 (6): 421-422