Miks on ravimite kõrvaltoimetest vaja teatada? - Irs, Alar (Eesti Arst, 2005)
Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) määratleb ravimi kõrvaltoimet kui kahjulikku ning soovimatut reaktsiooni ravimile, mis tekib ravimi tavalise annuse kasutamisel haiguse diagnoosimise, profülaktika või ravi käigus. Eesti Arst 2005; 84 (6): 449-450