Meditsiinidoktor Katrin Lang - Saava, Astrid (Eesti Arst, 2005)
10. jaanuaril 2005 kaitses Londoni Ülikooli hügieeni ja troopilise meditsiini koolis edukalt doktoriväitekirja tervishoiu instituudi vanemassistent Katrin Lang. Eesti Arst 2005; 84 (6): 451