Jällegi kiirabist - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Kiirabiteenistus Eestis on korraldatud „Eesti kiirabi arengukontseptsiooni 2000–2010 ” alusel. See omakorda lähtub tervishoiuteenuste korraldamise seadusest. Igapäevane elu on esile toonud mitmeid kiirabiteenistuse kitsaskohti: riik ei ole suutnud rahastada kiirabi planeeritud mahus, paiguti täidab kiirabi ülesandeid, mis kuuluvad perearsti kompetentsi, sest suur osa väljakutsetest kuuluvad kergete hulka jne. Eesti Arst 2005; 84 (6): 447-448