Tervishoiutöötajaid varitseb suur risk nakatuda hepatiidi- või HI-viirusega - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
On üldtuntud tõsiasi, et Eestis suureneb B-hepatiidi või HI-viirusega nakatunute arv ning sagenevad meditsiinipersonali kokkupuuted nakatunutega. Eesti Arst 2005; 84 (3): 193-194