Insuldi taastusravi juhend (Eesti Arst, 2005)
Juhend on vastu võetud Eesti Taastusarstide Seltsi üldkoosolekul 11.06.2004 ja kooskõlastatud Eesti Sisearstide Seltsiga, L. Puusepa nim. Neuroloogide ja Neurokirurgide Seltsiga, Eesti Füsioterapeutide Liiduga, Eesti Õdede Liiduga ning Eesti Haigekassaga.