Tartu Arstide Liidu üldkoosolek (Eesti Arst, 2005)
Tartu Arstide Liidu üldkoosolek toimus 20. jaanuaril 2005. Üle pika aja oli seekord osavõtt aktiivne ja kvoorumi kokkusaamine, seega koosoleku otsustuspädevaks pidamine, polnud probleem. Eesti Arst 2005; 84 (3): 187