Perearstiabi kvaliteedi hindamine - Kalda, Ruth (Eesti Arst, 2005)
Sotsiaalministri 1997. a määruste järgi oli esmaarstiabi reformi eesmärgiks luua patsiendile elukohajärgselt kättesaadav, koolitatud ja treenitud ning täisvastutust omavatel perearstidel põhinev kogu Eestit hõlmav esmatasandi arstiabi süsteem. Eesti Arst 2005; 84 (2): 104-107