Ravimite väljakirjutamise reeglid: põhjused ja tagajärjed - Irs, Alar (Eesti Arst, 2005)
Artiklis on antud ülevaade ravimite väljakirjutamise erinevate viiside kasutamisest, nende võimalikest eelistest ja tagajärgedest ning selgitatud Eestis kehtivat retseptide väljakirjutamise korda.Eesti Arst 2005; 84 (2): 126-131