Hinnangud Eesti perearstisüsteemile - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Sotsiaalministeerium korraldas koostöös Tartu Ülikooli (TÜ), Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) ja Eesti Perearstide Seltsiga 6. jaanuaril 2005 Tallinnas seminari „Peremeditsiini tulevikuvisioon”. Seminaril kuulati TÜ ja WHO hinnanguid peremeditsiinile Eestis ning diskuteeriti arengu üle tulevikus. Artiklis on kokkuvõtlikult tutvustatud TÜ ja WHO seisukohti, ajakirja järgmises numbris avaldame ülevaate diskussioonist. Eesti Arst 2005; 84 (1): 56-57