IN MEMORIAM Helvi Kuuse (Eesti Arst, 2005)
2004. aasta hiliskevadel lahkus manalateele endine Tartu Laste Luutuberkuloosi Sanatooriumi ja Tartu Linna Tuberkuloosidispanseri stomatoloog Helvi Kuuse (neiuna Värk). Pärast keskkooli lõpetamist 1945. aastal asus ta õppima TRÜ stomatoloogiaosakonda. 1949.–52. a töötas ta arststomatoloogina Tartu Polikliinikus ja Vabariikliku Tartu Kliinikute Valitsuse Stomatoloogia Polikliinikus. 1952.–1965. a töötas Helvi Kuuse Vabariiklikus Sanitaarhariduse Majas arst-metoodikuna ja hiljem peaarsti kohusetäitjana. Samal ajal jätkas Helvi Kuuse erialast tööd kohakaaslasena laste luutuberkuloosi sanatooriumis.