Eesti tervishoiu kvaliteedistrateegia - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Sotsiaalministeeriumi, Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) ja Eesti tervishoiujuhtide kolleegium korraldasid 17. detsembril 2004 Tallinnas seminari arutamaks Eesti tervishoiu kvaliteedistrateegiat. Osalesid spetsialistid Sotsiaalministeeriumist, tervishoiuametist, Tartu Ülikoolist, haigekassast ja suurematest raviasutustest. Eesti Arst 2005; 84 (1): 53-55