Soome Arstide Liidu kollegiaalsusjuhised (Eesti Arst, 2005)
Soome Arstide Liidu kollegiaalsusjuhiste eesmärgiks on alal hoida auväärset vaimu ja head seltsimehelikkust maa arstkonna hulgas. Juhised õpetavad arste käituma kollegiaalselt tööga seotud ja muudes omavahelistes suhetes. Juhiste eesmärk ei ole kaitsta arsti puudulike kutseoskuste, vigase tegevuse või väärkasutuste väljaselgitamise ja tagajärgede eest. Eesti Arst 2005; 84 (1): 63-64