Emakakaelavähk ja HPV-infektsioon. Mida on loota HPV-vaktsiinilt? (Eesti Arst, 2006)
Farmaatsiatööstuse üheks viimase aja silmapaistvamaks saavutuseks on inimese papilloomi viiruse vaktsiini loomine. Vaktsiin on kättesaadav ka Eestis. Vaktsiini kasutusele võtmine avab uued võimalused emakakaelavähi ennetamisel. Eesti Arst 2006; 85 (12): 839–840