Arstid ja avalikkus. Seminari kokkuvõte - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2006)
3. novembril 2006. a toimus Tartus Eesti Arstide Liidu korraldatud, nüüd juba traditsiooniks kujunenud eetikaseminar. Seekord oli teemaks „Arstid ja avalikkus”.Eesti Arst 2006; 85 (11): 780–782