Eesti Arstide Liidu märgid (Eesti Arst, 2006)
Arstide Liidu märkide kavandid kinnitas volikogu pärast üsna pikka arutelu eelmisel sügisel. Märgid valmistas kunstnik Ene Valteri kavandite järgi OÜ ARS Vasetööd.Eesti Arst 2006; 85 (9): 606