Dotsent Eugen Tallmeister 90 (Eesti Arst, 2006)
Käesoleva aasta 1. augustil täitub Tartu Ülikooli mikrobioloogia instituudi kauaaegsel dotsendil ja kõigi poolt hinnatud õppejõul 90. eluaasta.Eesti Arst 2006; 85 (8): 553–554