Duloksetiini efektiivsus depressiooni ravis (Eesti Arst, 2006)
Duloksetiin on serotoniini ja noradrenaliini tagasihaarde inhibiitor, mille kliiniline tõhusus depressioonisümptomite ravimisel on hästi tõestatud.Eesti Arst 2006; 85 (7): 475