Rohkem tähelepanu toitumisele - Sooba, Eve; Villa, Inga; Pappel, Kaie; Maser, Mai; Saava, Merileid; Vaask, Sirje; Pitsi, Tagli; Liebert, Tiiu; Vihalemm, Tiiu (Eesti Arst, 2006)
Õigel toitumisel on tähtis osa südame-veresoonkonnahaiguste ennetamisel. Ekspertide hinnangul on ligi kolmandik südame-veresoonkonnahaigustest Euroopas põhjustatud ebatervislikust ja tasakaalustamata toitumisest. Eesti inimeste toitumisharjumused on viimastel aastatel paranenud tervisliku toitumise suunas. Artiklis on toodud Eesti toitumissoovituste põhiseisukohad. Eesti Arst 2006; 85 (4): 313–317