Reumafoorum – rohkem tähelepanu reumahaigete ravile (Eesti Arst, 2006)
21. aprillil toimus Eesti Reumaliidu ja Eesti Reumatoloogide Seltsi korraldatud reuma foorum ning Eesti Reumatoloogide Seltsi aastakonverents. Koos olid oma ala parimad spet sia listid üle Eesti. Reumafoorum otsustas üksmeelselt jätkata aktiivset koostööd Eesti patsien tide õiguste kaitseks, et tagada neile ligipääs mujal maailmas juba kätte saadavale raviviisile. Eesti Arst 2006; 85 (5): 349–350