Eesti arst juhib IUSTI Euroopa osakonna nõukogu (Eesti Arst, 2006)
Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Rahvusvahelise Ühingu (IUSTI) Euroopa osakonna nõu kogu juhib alates käesoleva aasta veebruarist Tartu Ülikooli Kliinikumi arst-õppejõud Airi Põder. Eelmine nõukogu esimees, Austria dermatoveneroloog professor Angelika Stary valiti möödunud aastal IUSTI presidendiks. Eesti Arst 2006; 85 (4): 267