RAVIJUHEND. Eesti südame- ja veresoonkonnahaiguste preventsiooni juhend (Eesti Arst, 2006)
Eesti südame- ja veresoonkonnahaiguste preventsiooni juhendi on kooskõlastanud Eesti Haigekassa ning järgmised erialaseltsid: Eesti Kardioloogide Selts, Eesti Sisearstide Selts, Eesti Perearstide Selts, Eesti Endokrinoloogia Selts, Eesti Neuroloogide Selts, Eesti Lastearstide Selts ja Eesti Hüpertensiooni Ühing. Eesti südame- ja veresoonkonnahaiguste preventsiooni juhendi koostamist on toetanud Eesti Haigekassa. Eesti Arst 2006; 85 (3): 183–216