2008 – Tartu Ülikooli arstiteaduskonna täienduskeskuse 45. tegevusaasta - Taba, Pille (Eesti Arst, 2007)
2008. aastal täitub 45 aastat ajast, mil alustati pidevat arstide täienduskoolitust Eestis. 1963. aastal loodi TRÜ arstide ja proviisorite täiendusfakulteet, mille baasil kujunes hästi toimiv ja kättesaadav erialane täiendusõppe süsteem arstidele. See on jäänud Eesti keskseks koolitusvõimaluseks tänaseni. Eesti Arst 2007; 86 (12): 917–924