Eesti Arstide Liidu ja Sotsiaalministeeriumi pressiteated (Eesti Arst, 2007)
Sotsiaalminister Maret Maripuu ei ole vastanud Eesti Arstide Liidu (EAL) ja Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliidu (EKTK) ettepanekutele konsulteerida töörahu säilitamise võimaluste üle tervishoius. Eesti Arst 2007; 86 (11): 905–907