Meditsiinidoktor Kadri Haller - Uibo, Raivo (Eesti Arst, 2007)
30. mail 2007 kaitses Tartu Ülikooli arstiteaduskonna nõukogu ees doktoriväitekirja Kadri Haller. Töö “Antikehad folliikuleid stimuleeriva hormooni vastu. Tähendus naisepoolses viljatuses” (Antibodies to follicle stimulating hormone. Significance in female infertility) valmis TÜ üld- ja molekulaarpatoloogia instituudis immunoloogiaprofessor Raivo Uibo juhendamisel.