Tallinna meditsiiniuuringute eetikakomitee tegemistest ja tähelepanekutest - Kahn, Hubert (Eesti Arst, 2007)
Meditsiiniuuringute projektide läbivaatamisega tegeleb Eestis kaks eetikakomiteed: üks Tartu Ülikooli arstiteaduskonna juures (alustas tegevust juba 1990) ja teine Tallinnas. Mõlema komitee tegevuse ühtlustamiseks korraldatakse igal aastal vähemalt üks paaripäevane kokkusaamine, kus käsitletakse nii muus maailmas selles valdkonnas toimuvat kui ka kohalikke probleeme. Samuti on mõlema eetikakomitee liikmed osalenud rahvusvahelistel koolitustel ja konverentsidel. Eesti Arst 2007; 86 (6): 433–434