Eesti Arsti küsimustele vastab sotsiaalminister Maret Maripuu - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2007)
Andrus Ansipi juhitav koalitsioonivalitsus, mille moodustasid Reformierakond, Isamaa ja Res Publika Liit ning Sotsiaaldemokraatlik Erakond astus ametisse 5. aprillil 2007. Vastse valitsuse sotsiaalministriks on reformierakondlane Maret Maripuu.Sotsiaalminister oli lahkelt nõus vastama ajakirja toimetuse küsimustele, et selgitada oma seisukohti ja kavasid Eestis meditsiini edasise arengu tagamiseks. Eesti Arst 2007; 86 (6): 435–436