Sisemeditsiin ja erialade laiapõhjaline koostöö - Mesikepp, Arvo; Vassiljev, Viktor (Eesti Arst, 2007)
Eesti Sisearstide Seltsi XII kongress peeti 17.–19. mail 2007 Tallinnas. Ürituse moto “erialade laiapõhjaline koostöö” sümboliseerib kindlat sammu sisemeditsiini kui eriala arenguteel. Eesti Arst 2007; 86 (5): 303–304