Soome arstide migratsioon - Volke, Vallo (Eesti Arst, 2007)
Soome Arstide Liit (SAL) on avaldanud uuringu Soome arstidest välismaal. Uuringu eesmärgiks oli kirjeldada põhjusi, miks arstid on otsustanud emigreeruda, ja nende võimalikke plaane kodumaale naasta. Eesti Arst 2007; 86(4):292