Tartu Ülikooli Kliinikumi uuele hoonele pandi nurgakivi - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2007)
TÜ Kliinikumi – Eesti suurima raviasutuse ja ainsa õpetava haigla – ruumikitsikus on jutuks olnud juba paari sajandi vältel. Eesti Arst 2007; 86 (3): 220–221