Professor Hubert Kahn valiti Rahvusvahelise Töötervishoiu Organisatsiooni auliikmeks (Eesti Arst, 2007)
Rahvusvahelise Töötervishoiu Organisatsiooni (International Commission on Occupational Health, ICOH) 28. kongress toimus Itaalias 17.–18. juunil 2006. aastal. See oli juubeliüritus, millega tähistati organisatsiooni 100. sünnipäeva. Motoks “Teaduselt preventsioonile”. ICOH Milanos toimunud juubelikonverentsil valiti 9 auliiget: pr Kitta Rossi (Soome), kes on rahvus vaheliselt tuntuks saanud töötervishoiuõdede koolitajana; prof Giovanni Berlinguer (Itaalia); prof Jean-Francois Caillard (Prantsusmaa); prof Bent Knave (Rootsi); prof Toshitero Okubo (Jaapan); prof Vito Fua (Itaalia); prof Antonio Werner (Argentiina) ja prof Hubert Kahn (Eesti). Prof H. Kahn on Eestit esindanud ICOHs alates 1974. a (juhatuse liige 1990–1993). Eesti Arst 2007; 86 (3): 218–219