Meditsiinidoktor Heli Tähepõld - Oona, Marje (Eesti Arst, 2007)
8. juunil 2006 kaitses Tartu Ülikooli arstiteaduskonna nõukogu ees doktoriväitekirja Heli Tähepõld. Väitekiri „Konsultatsioon peremeditsiinis” („Patient consultatsion in family medicine”) valmis TÜ peremeditsiini õppetoolis professor Heidi-Ingrid Maaroosi juhendamisel. Väitekirja oponeerisid dots Helle Karro TÜ naistekliinikust ning prof Airi Värnik Eesti-Rootsi vaimse tervise ja suitsidoloogia instituudist. Eesti Arst 2007; 86 (3): 222