Gripivastased ravimid - Lutsar, Irja; Sergejev, Martin (Eesti Arst, 2007)
Kõikidest hingamisteede infektsioone põhjustavatest viirustest on just gripiviirus eriti halva mainega. Nimelt unustatakse linnugripi ümber tekkinud kõmu ja uue pandeemia kartuses tihti, et ka iga-aastane gripp võib olla raske haigus. Sellega kaasneb lisaks vanurite suremuse kasvule ka laste ning tööealiste inimeste suur haigestumus. Eesti Arst 2007; 86 (2): 82–84