Meditsiiniuudised (Eesti Arst, 2007)
Kirjanduses on vähe andmeid korduva luumurru riskist meestel ja naistel, kellel on esinenud luumurrud vähese energiaga mõjuri toime tagajärjel. Eesti Arst 2007; 86 (2): 141–142