Delikaatsete isikuandmete töötlemise registreerimistaotluse koostamine - Puusepp, Kaja; Velm, Merit; Liivrand, Stiina (Eesti Arst, 2007)
Artikli eesmärgiks on anda tervishoiuasutustele juhiseid delikaatsete isikuandmete töötlemise registreerimistaotluse vormistamise kohta. Eesti Arst 2007; 86 (2): 148–150