Reumatoidartriidi loomulik kulg - Müller, Raili; Kallikorm, Riina (Eesti Arst, 2007)
Reumatoidartriit (RA) on üldrahvastikus suhteliselt sage haigus, kus ebaadekvaatse ravi korral tekib inva-liidistumine, mis on tingitud nii liikumispuudest kui ka ekstra artikulaarsetest (liigesevälistest) tüsistustest. Artiklis kirjeldatud haigusjuht peegeldab RA kulgu haigel, kellel vähese ravisoostumuse ja puuduliku arstliku jälgimise tõttu on 23aastase kestusega haiguse jooksul tekkinud taaspöördumatud eluohtlikud tervisehäired. Eesti Arst 2007; 86 (1): 55–58