Ravijuhendid – kellele, milleks ja mis eesmärgil - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2008)
Ravijuhendite – mitmesuguste kliiniliste probleemide käsitlemise juhendite – väljatöötamise eesmärk on teaduslikult tõestatud, s.o tõenduspõhiste teadmiste tutvustamine arstidele, et seeläbi tagada ravi ja haiguste ennetusealase kliinilise töö kvaliteet.Eesti Arst 2008; 87(11):832−833