Dronedaroon – uus tõhus antiarütmikum (Eesti Arst, 2008)
Südame rütmihäirete ravis on senini edukalt kasutusel antiarütmikum – amiodaroon. Preparaadi joodisisalduse tõttu ilmnesid sel mitmed kõrvaltoimed – kopsuﬁ broosi kujunemine, kilpnäärme talitluse häired, samuti maksakahjustus –, mis on oluliseks piiranguks selle ravimi kasutamisel. Eesti Arst 2008;87(11):897